juni2018

Voor iedere professional in de aardappelsector is Aardappelwereld magazine al vele decennia lang de belangrijkste onafhankelijke bron van vakinformatie. De redactie van het toonaangevende magazine rapporteert maandelijks over de meest actuele ontwikkelingen in de aardappelbranche. Daarbij vergaren echte vakjournalisten allerlei nieuwsfeiten uit binnen- en buitenland over dit belangrijke voedingsgewas. De onderwerpen waar zij zich op richten zijn veelzijdig en hebben betrekking op kweekwerk, pootgoedproductie, consumptie-, industrie- en zetmeelteelt, keuring en certificering, teelttechnieken, gewasverzorging en bemesting, ziekte- en plaagbestrijding, mechanisatie en bewaartechniek, onderzoek, wetenschap, onderwijs, marktanalyses, bedrijfsreportages en nog veel meer.

Aardappelwereld magazine brengt al sinds 1947 nieuwsfeiten uit de aardappelbranche in beeld. Onze vakjournalisten analyseren het nieuws achter het nieuws binnen de hele aardappelketen. Dat geven ze weer in een fraai opgemaakt en geprint magazine dat twaalf keer per jaar verschijnt. Verder is informatie over het magazine en de inhoud te raadplegen op de website.

Italië: ideaal testland voor Hollands aardappelkweekwerk

Dat Italië bij uitstek een testbasis is voor aardappelkweekwerk, kon een topdelegatie van Hollandse kwekers onlangs met eigen ogen waarnemen in de streken rondom Bari en Napels.

Lees meer...

“Het moet de komende jaren niet meer gaan over meer voedsel, maar over meer gezond voedsel produceren.”

Op de onlangs gehouden Algemene Leden Vergadering van de Nederlandse Aardappel Organisatie te Ermelo gaf directeur Dick Hylkema aan om, gelet op het nieuwe beleidsplan, meer samen te gaan werken met andere partijen in de keten.

Lees meer...

Weerbare knollen telen in weerbare grond

Stammenteler Fred Wijman houdt er een eigenzinnige aanpak op na.

Lees meer...

Pootgoed testen

Deze maand staan we uitgebreid stil bij ontwikkelingen in de wereld van de pootaardappel.

Lees meer...

Bekijk onze agenda voor komende evenementen

Klik hier

Wilt u ook adverteren
op onze website?

Klik hier

 

Om door te gaan naar de webshop

Klik hier

Laatste tweets

Aardappelwereld RT @minlnv: Minister Schouten presenteerde vandaag vol trots op de #IGW2018 de recordcijfers van de Nederlandse land- en tuinbouwexport van…

Contact

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Adresgegevens

 

AARDAPPELWERELD MAGAZINE  
Van Stolkweg 31 Tel: +31 (0)70-3589331
Postbus 84102 Fax: +31 (0)70-3544290
2508 AC Den Haag  
Netherlands E-mail: redactie@aardappelwereld.nl

 

 

 

© 2015 Aardappelwereld Magazine | Ontworpen en gebouwd door CommPro Automatisering