“De aardappel is trending”

Arend ZeelenbergU heeft het wellicht ook al gemerkt, aardappelen zijn weer populair aan het worden. Nederlandse foodwatchers zoals Anneke Ammerlaan en Samuel Levie geven het al langere tijd aan, we gaan de pure smaken opnieuw waarderen.

Arend ZeelenbergU heeft het wellicht ook al gemerkt, aardappelen zijn weer populair aan het worden. Nederlandse foodwatchers zoals Anneke Ammerlaan en Samuel Levie geven het al langere tijd aan, we gaan de pure smaken opnieuw waarderen. Daar hoort de smaak van de aardappel ook bij. Foodwatchers vertellen wat in kleinere trendzettende groepen van de samenleving op het gebied van voeding gebeurt. En voorspellen welke ontwikkeling zal doorbreken naar het grote publiek. Inmiddels is het al zover dat ook tijdschriften en kranten de aardappel als nieuwe trend hebben ontdekt. De afgelopen maanden brachten vele bladen een special over de aardappel. Meerdere pagina’s over de aardappel waren te vinden in Libelle, Margriet, Elle, de Telegraaf en het AD. 

 

 

Het volledige artikel lezen? Klik hier voor een abonnement op Aardappelwereld magazine!