VLAM brengt e-boek uit

Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) brengt een e-boek uit over de aardappel.

Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) brengt een e-boek uit over de aardappel. In het boek worden een aantal gezondheidsmythes ontkracht, voedingswaarden opgesomd, recepten gebundeld en economische cijfers geïllustreerd. Ook wordt ‘het pad van de patat’ van veld tot bord toegelicht, de geschiedenis van de aardappel in ons land geschetst en nieuwe technieken en klimaatinspanningen voorgesteld. Romain Cools van Belgapom verzorgt het voorwoord. “De aardappel ligt regelmatig onder vuur. Een goede reden om alle feiten eens op een rijtje te zetten”, laat hij daarin weten.

 

Meer informatie is te vinden op het internet via de link https://www.lekkervanbijons.be/sites/default/files/uploads/Akkerbouw/ebook_aardappel.pdf