Europatat Congress Dublin


Europatat-congres 2021:

Een succesvol virtueel evenement voor de aardappelsector

Onder het motto “Blijf verbonden – nieuwe strategieën voor de aardappelsector” vond op 10 juni 2021 het Europatat Congress 2021 in een virtuele editie plaats en stond in het teken van de mogelijkheden en uitdagingen die digitalisering kan bieden aan grote bedrijven in de aardappelsector.

Je kunt nu de volledige opname van het evenement bekijken, mis het niet!

Over het Europatat-congres

Om een ​​bijeenkomst te creëren voor alle aardappelprofessionals aan de rand van een nieuw aardappelseizoen, organiseert Europatat haar congres om de twee jaar in Brussel, de hoofdstad van Europa, en om de twee jaar op een andere Europese locatie. Door deze rotatie kunnen alle aardappelhandelaren het congres in hun land hosten, waardoor ze de activiteiten van Europatat kunnen presenteren aan hun nationale aardappelketen en autoriteiten. Aan de andere kant hebben alle landen de mogelijkheid om hun nationale sector te presenteren en zich te concentreren op hun interessepunten tijdens de congresworkshop.

In 2021 werd het Europatat-congres, vanwege de Covid-19-pandemie en de bijbehorende internationale reisbeperkingen, voor het eerst in digitaal formaat georganiseerd. In 2022 wordt in Dublin op 29 en 30 mei het Europatat Congress georganiseerd in het kader van het World Potato Congress.

De inschrijvingen zijn al geopend!